Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA


Történelem kvíz

Ezúttal a történelmi tudásotokra vagyok kíváncsi. Összeállítottam egy 10 kérdésből álló tesztet, mely megmutatja mennyire vagytok otthon hazánk és a nagyvilág történelmében. Sok sikert kívánok hozzá!

Tovább


Nagy dalszöveg kvíz!

Ezúttal dalszövegek részleteit hoztam nektek. Némelyik könnyebb, más nehezebb. Remélem azért ki lehet találni. Sok sikert hozzá!

Tovább


Formula-1 Kvíz!

Hamarosan kezdődik a Formula-1 2019-es szezonja. A legtöbb rajongó velem együtt már tűkön ül, hogy láthassa az új versenygépeket. Nemsokára felbőgnek a motorok, és elindul a végeláthatatlan száguldás pályáról pályára.

Mire megy Ricciardo a Renault-val? Lesz-e Hamilton hatodik alkalommal világbajnok? Leclerc borsot tör majd Vettel orra alá? Hamarosan kiderülnek a válaszok, csak győzzük kivárni az időt az első versenyig.

Most ezzel kapcsolatban hoztam egy igazán könnyű tesztet. Azért sok sikert hozzá!

Tovább


Irodalom Kvíz!

Az egyik legszebb tantárgy az irodalom. Számos híres költőnek és írónak adott otthont a nagyvilág mint Shakespeare, vagy Hans Cristian Andersen, Anton Csehov  és sorolhatnám. Hazánkban többek között Ady, Petőfi, József Attila neve örökké élni fog méltán híres műveik miatt. Ezúttal ezzel kapcsolatban hoztam nektek egy kvízt. Teszteljétek a tudásotokat. Sok sikert!

Tovább

Hetes

blogavatar

Üdvözlök mindenkit aki véletlenül, vagy nem de ide tévedt szerény blogomra. Remélem találsz rajta pár érdekességet. :)

Legfrissebb bejegyzések

Látogatottság

Flag Counter

Blog indulása

2019.02.04